Terug van weggeweest😎

Wat is dat toch weer een heerlijk gevoel, na vakantie te hebben gehad met mijn gezin🥰 ( en al helemaal na/in zo’n vreemde tijd )

En zoals altijd probeer ik dat gevoel zo lang mogelijk vast te houden🤩 Bijvoorbeeld door wanneer het ook maar even kan spontane genietmomentjes met elkaar te creëren zoals een ijsje eten, lekker op een terrasje een hapje gaan eten of een bbq in eigen tuin, maar ook zoveel mogelijk zonnestralen vangen voordat het weer herfst wordt of te gaan wandelen in het bos en natuurlijk alvast een volgende vakantie proberen te gaan plannen enz.


Wie herkent dit ook? En hoe probeer jij dit gevoel vast te houden?

Inmiddels heb ik er al weer twee heerlijke weken werken opzitten met de liefste kindjes en de leukste ouders die ik maar kan wensen💕


Momenteel is het een wat rustige periode ivm kindjes die na de vakantie naar school gaan; er is een “wisseling van de wacht” gaande!

Dat is ook weer een hele mooie tijd met volop ontwikkelingen waarmee ik in zo’n periode dan ook veel achter de schermen bezig ben.

Afgelopen vrijdagochtend is er een heerlijke vrolijke babyboy komen wennen ( hij voelde zich gelijk thuis😜 ) en vanaf komende week komt hij gezellig bij ons clubje erbij!!!


Komende week wordt er heerlijk nazomerweer verwacht, dus zullen we lekker veel buiten vertoeven🌞


Adios, jullie zijn weer een beetje op de hoogte🙋‍♀️31 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven